ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КУРАТОРСЬКА ГОДИНА НА ТЕМУ: «ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ

В Одеській національній академії харчових технологій на факультеті технології вина та туристичного бізнесу протягом 30 листопада – 04 грудня 2020 року кураторами груп була проведена єдина кураторська година на тему: «28 листопада 2020 року – день пам’яті жертв Голодомору».

Куратори груп розказали студентам про причини та наслідки голодомору. День пам’яті жертв голодомору – щорічний національний пам’ятний день в Україні, що припадає на четверту суботу листопада. В цей день громадяни відвідують поминальне богослужіння і покладають символічні горщики з зерном та свічками до пам’ятників жертвам голодоморів в Україні. Зараз більше 15 країн визнали Голодомор як штучне знищення українців. Крім цього, Парламентська асамблея Ради Європи схвалила резолюцію про вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років.

За традицією після загальнонаціональної хвилини мовчання о 16.00 год. по всій Україні пройшла громадська Всеукраїнська акція «Запали свічку пам’яті».

Групи ТК-26, ПВ-22, ПВ-30, куратори Берегова О.М., Ляпіна О.В.

Група ТВ-21, куратор Сугаченко Т.С.

Група ТВ-21, куратор Мельник І.В.

Група БІО-28, куратор Воловик Т.М.

Групи БІО-18, ХТ-12, ТКс-30, куратор Нікітчіна Т.І.

Групи МТ-23, Тс-24, куратор Байрачна О.К.

Група ТВ-11, куратор Тітлова О.О.

старший куратор факультету  ТВтаТБ                       Берегова О.М.