ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ «ЩО Ж НАРЕШТІ НАЙДОРОЖЧЕ ДЛЯ ЛЮДИНИ?.. ТЕ, БЕЗ ЧОГО ЛЮДИ НЕ БУЛИ Б ЛЮДЬМИ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ КОМП’ЮТЕРНИХ СИСТЕМ ТА АВТОМАТИЗАЦІЇ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

2 грудня 2020 року на факультеті Комп’ютерних систем та автоматизації, у рамках роботи Інституту культури та мистецтв ОНАХТ, доцент кафедри фізико-математичних наук Вітюк А. В. провела науково-популярну лекцію на тему: «Що ж нарешті найдорожче для людини?..Те, без чого люди не були б людьми».

Лекція відбулася у форматі онлайн-конференції на платформі Zoom. Доцент Вітюк А.В. доповідала студентам 1 курсу факультету Комп’ютерних систем та автоматизації  про  життя і творчість видатного  польського лікаря, педагога, письменника, публіциста, громадський діяча Януша Корчака.

Студенти прослухали цікаву лекцію про нелегку долю видатної людини. Януш Корчак присвятив усе своє життя роботі зі знедоленими, позбавленими тепла і ласки сиротами, прийнявши разом з ними мученицьку смерть.

На лекції були присутні 12 учасників,  студенти та викладачі ОНАХТ.

Відповідальна за роботу Інституту культури та мистецтв ОНАХТ на факультеті Комп’ютерних систем та автоматизації, асистент Ревенюк Т. А.