ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «РІЗДВО СПАСИТЕЛЯ СВІТУ ГОСПОДА І БОГА НАШОГО ІСУСА ХРИСТА!»  ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І ПРОДОВОЛЬЧОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

26 листопада 2020 року в Одеській національній академії харчових технологій в рамках роботи Інституту культури та мистецтв була проведена online відкрита лекція доцентом кафедри Економічної теорії та фінансово-економічної безпеки Неустроєвим Юрієм Геннадійовичем на тему «Різдво Спасителя світу Господа і Бога нашого Ісуса Христа!».

Слухачами лекцій були студенти  груп: ЕМ-271, ЕМ-272, ЕМ-273, ЕМ-274, ФПБ-26 та інші студенти. Кількість присутніх на заході –  31 учасник.

Також на заході були присутні Голова Правління Одеської регіональної організації національної спілки журналістів України., к.е.н., ст. викладач кафедри ЕТтаФЕБ Работін Ю.А., та депутат Одеської обласної ради          Кобильніков О.Б.

Слухачам було розкрито зміст свята «Різдва Спасителя світу Господа і Бога нашого Ісуса Христа!», яке для православних вірян  має велике значення та є началом і основою нашого духовного спасіння. Також на цьому заході виступив зі своїм віршем на цю тему Голова Правління Одеської регіональної організації національної спілки журналістів України Работін Ю.А. та побажав слухачам всього найкращого. До цих побажань приєднався та виразив свою підтримку депутат Одеській обласної ради Кобильніков О.Б.

Тема  цієї події  повністю була висвітлена присутнім. Студенти мали можливість задавати свої питання та по закінченню залишилися в гарному настрої.

Смокова Т.М., відповідальна по Інституту культури та мистецтв факультету ТТХПіПБ ОНАХТ