ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ  ДО 180-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ОГЮСТА РОДЕНА “THE GATES OF HELL” НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

24 листопада 2020 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була проведена онлайн лекція-презентація до 180-річчя з дня народження Огюста Родена “The Gates of hell” викладача кафедри іноземних мов Турецького В.О.

Багато цікавого присутні дізнались на лекції-презентації, присвяченій генію скульптурної майстерності, талановитому Огюсту Родену, який створював свої композиції з усіх матеріалів: бронзи, каміння, гіпсу та дерева. Весь світ людських почуттів він передав в масштабній композиції – «Ворота пекла» (“The Gates of hell”), яка включає 186 фігур.

 Лектор ознайомив присутніх з частиною найвідоміших  робіт скульптора, які з’явились завдяки цьому творчому проекту: «Мислитель», «Поцілунок», «Єва», «Три тіні», тощо. А також розповів про непростий життєвий шлях майстра,  його становлення як засновника сучасної скульптури, супроводжуючи матеріал яскравими слайдами.

Лекцію відвідали 15 чоловік. Серед них студенти факультетів ІТХіРГБ та  ММіЛ а також викладачі кафедри іноземних мов.

Лисюк В.М., відповідальна за роботу Інституту культури і мистецтв ОНАХТ на факультеті ІТХ і РГБ