ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ «ВІРТУАЛЬНА ПОДОРОЖ ДО НЕПАЛУ»  ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

19 листопада 2020 року на факультеті Технології вина та туристичного бізнесу, у рамках роботи Інституту культури та мистецтв ОНАХТ, була проведена он-лайн лекція на тему: «Віртуальна подорож до Непалу» доцентом кафедри технології вина та сенсорного аналізу Ходаковим О.Л.

Зараз, коли всі країни на карантині, і вільно подорожувати не має  можливості, саме такі зустрічі дають змогу відвідати екзотичні місця. Таким провідником в екстремальній подорожі до гірських вершин світу був Ходаков Олексій Леонідович. Він є унікальною людиною, яка змогла своє незвичне хобі поєднувати з високою професійною майстерністю.

Під час лекції, де були присутні близько 40 учасників (студенти факультету ТВтаТБ, ІТХіРГБ, КСтаА та викладачі), Ходаков Л.В. ділився враженнями та фото з підкорення вершин.

Завдяки онлайн зустрічі присутні уявляли себе запрошеними на каву додому до незвичної людини, яка розповідала про організацію подорожі, про знайомство з місцевими жителями та їх колоритом, про величну красу природи.

Вразило, що незважаючи на суворі природні умови та важке життя, більшість місцевих жителів усміхнені і задоволені життям. Ось ці позитивні емоції і нам необхідно переймати, радіти кожному дню і вчитись цінити те, що маємо.

Наприкінці зустрічі лектор закликав подорожувати в будь-якому випадку. В теперішніх умовах можна їздити в межах країни або своєї області. Навіть прогулянка до моря може покращити ваш настрій і надихнути на роботу та творчість.

Відповідальна за роботу Інституту культури та мистецтв на факультеті ТВтаТБ,  доц. Н.В. Доценко