ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ЯК ОРГАНІЗУВАТИ ВЛАСНУ САМООСВІТУ?» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ КОМП’ЮТЕРНИХ СИСТЕМ ТА АВТОМАТИЗАЦІЇ ОНАХТ

9 листопада 2020 року на факультеті комп’ютерних систем та автоматизації, у рамках роботи Інституту культури та мистецтв Одеської національної академії харчових технологій, доцент Розіна О. Ю. провела науково-популярну лекцію на тему «Як організувати власну самоосвіту?».

Лекція відбулася у форматі онлайн-конференції на платформі Zoom. Доцент Розіна О. Ю. доповідала студентам 2 курсу факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу про необхідність сучасної людини замислюватись не тільки про матеріальні цінності, але й про духовні. На своєму прикладі викладач розповіла, які у неї є уподобання. Студенти дізнались про гравюри Ешера, про королівський сітчастий фарфор, про древнє китайське мистецтво – різьба по кості.

Учасники заходу слухають науково-популярну лекцію доцента Розіної О. Ю.

Відповідальна за роботу Інституту культури та мистецтв ОНАХТ на факультеті Комп’ютерних систем та автоматизації,  асистент Ревенюк Т. А.