ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

 ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ВІДОМІ І НЕВІДОМІ ЦІКАВІ КОЛЕКЦІЇ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

5 листопада 2020 року на факультеті Технології вина та туристичного бізнесу, у рамках роботи Інституту культури та мистецтв ОНАХТ, була прочитана лекція на тему: «Відомі і невідомі цікаві колекції» професором кафедри туристичного бізнесу та рекреації О.О. Меліх.

На лекції були присутні студенти 2 курсу спеціальності «Туризм» та викладачі ОНАХТ у кількості 28 осіб.

Під час лекції було надано багато інформації про професійні комерційні колекції. Надано огляд найбільш розповсюджених систематизованих зібрань. Наводились приклади, як збираються колекції, як їх зберігають і демонструють.

Особливу увагу лектор приділив тому, як окрема особиста колекція може перерости у цікаву туристичну локацію, або стати основою для створення музею. Так, в Одесі було відкрито Музей ім. Блещунова, Музей звуку і Музей вогню.

Наприкінці лекції Меліх О.О. поділилась своїми колекційними захопленнями. І розказала як буденні некомерційні речі можуть стати часткою приємних спогадів та цікавих вражень від туристичних подорожей.

Відповідальна за Інститут культури та мистецтв на факультеті ТВтаТБ,  доц. Н.В. Доценко