ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ  НА ТЕМУ: «ЛЕОНАРДО ДА ВІНЧІ «ТАЙНА ВЕЧЕРЯ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

6 листопада 2020 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була проведена онлайн лекція-презентація на тему: «Леонардо да Вінчі «Тайна вечеря» викладача кафедри іноземних мов Безніс П.М.

«Тайна вечеря» є, безумовно, одним із самих таємничих творів геніального Леонардо да Вінчі, з яким по кількості домислів та чуток може змагатися тільки його «Джоконда».  Тому лекція, яка відкрила деякі таємниці  видатної фрески, була корисною й дуже цікавою.

Лектор ознайомив присутніх з творчістю Леонардо да Вінчі, як одного з найбільших представників мистецтва Високого Відродження, та, зокрема, з драматичною історією створення «Тайної вечері».

Присутні переглянули фільм, який присвячений цій темі, й наприкінці зустрічі активно ділилися своїми враженнями.

Лекцію відвідали 28 чоловік. Серед них студенти факультетів ІТХіРГБ (1 та 2 курс), ММіЛ (3 курс), викладачі кафедри іноземних мов,  а також члени Ради з гуманітарної освіти та виховання ОНАХТ.

Лисюк В.М., відповідальна за роботу Інституту культури і мистецтв ОНАХТ на факультеті ІТХ і РГБ