2 листопада 2020 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була проведена онлайн лекція на тему: «Навчання онлайн для викладачів та студентів: практичні поради», к.т.н., доц. кафедри готельно-ресторанного бізнесу Харенко Д.О.
Онлайн освіта стає одним із головних трендів сучасності. Велика затребуваність навчання в інтернеті спровокувала цікаву дискусію на цю тему. На лекції обговорювались основні переваги дистанційного навчання через інтернет та найцікавіші курси. Лектор ознайомив присутніх із популярними платформами онлайн-курсів «Coursera», Khan Academy, EdX, Canvas Network, тощо, які дозволяють пройти навчання у викладачів провідних світових університетів, влитися у мультинаціональну студентську групу (на дискус-форумах), підвищити свою кваліфікацію, відкрити нові види діяльності та отримати документ, що підтверджує проходження всього курсу.
Ця корисна інформація допоможе присутнім краще орієнтуватись в просторі освітніх ресурсів.
На лекції були присутні – 15 чоловік. Серед них студенти факультетів ІТХіРГБ та ТВтаТБ.