ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ТИЖДЕНЬ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА І ЗЕРНОВОГО БІЗНЕСУ

З 26 по 30 жовтня було проведено Тиждень факультету Технології зерна і зернового бізнесу, історія становлення якого є, власне, історією розвитку нашої академії, адже створення академії почалось із створення Одеської школи мукомелів.  Факультет завжди йде в ногу з часом, змінюються часи, змінюються і традиції. Але традиції святкування Тижня факультету, Днів кафедри залишається вже протягом багатьох років. Цьогорічне святкування було різноплановим, і традиційні зустрічі і он-лайн формат.

16 жовтня було проведено День кафедри управління бізнесом, який поєднав три частини: офіційну, розважальну і наукову. В рамках офіційної частини викладачі і студенти обмінялися привітаннями, розважальна частина включала економічну бізнес-ігру Intellect Battle із студентами 1,2,3 та 4 курсів у форматі ZOOM, а наукова – проведення круглого столу з тематики наукової школи кафедри.

26 жовтня було проведено День кафедри Технології комбікормів і біопалива, в якому взяли участь співробітники кафедри та студенти. На святі виступили науковий керівник кафедри, проф. Єгоров Б.В., зав. кафедри доц. Макаринська А.В. Студентами було підготовлено доповідь з презентацією про історію та досягнення кафедри, а також проведено змагання КВК (кмітливі і веселі комбікормщики) між студентами 4 курсу. 

 27 жовтня пройшло святкування Дня кафедри Технології переробки зерна – найстарішої кафедри в нашому навчальному закладі. На святі були присутні члени кафедри, студенти, аспіранти кафедри, представники промисловості, викладачі  та студенти Механіко-технологічного коледжу ОНАХТ. Викладачі кафедри та представники промисловості розповіли про сучасні напрямки розвитку галузі а команди  студентів академії та коледжу позмагались між собою у знанні технології, ерудиції. 

29 жовтня проведено День кафедри Технологічного обладнання зернових виробництв. На зустрічі був присутній начальник конструкторського бюро ТОВ «Завод елеваторного обладнання» Курган В.О., який цікаво розповів про основні етапи проектування технологічного обладнання зі SMART керуванням з використанням сучасного програмного забезпечення. Також  були  присутні студенти  Механіко-технологічного фахового коледжу та Фахового коледжу промислової автоматики та інформаційних технологій ОНАХТ. 

29 жовтня було проведено День кафедри Технології зберігання зерна в режимі онлайн на платформі Zoom. Страхова Т.В. розповіла про історію розвитку кафедри та її сьогодення, про викладачів та випускників, завдяки яким про кафедру знають не тільки в України, а й далеко за її межами!!! Також було представлено дуже цікаві доповіді та презентації, які підготували студенти, під керівництвом своїх кураторів.

Заступник декана факультету ТЗіЗБ, к.т.н., доцент Лапінська А.П.