ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «МІКРОБІОМ ШКІРИ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І ПРОДОВОЛЬЧОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

29 жовтня 2020р. на факультетi “Технологiї та товарознавства харчових продуктiв i продовольчого бiзнесу”, в рамках роботи Iнституту культури та мистецтв, була прочитана онлайн-лекцiя на тему “Мiкробiом шкiри”. Лектор – Ткаченко Н.А., професор кафедри технологiї молочних, олiйно-жирових продуктiв та  iндустрiї краси дуже яскраво та детально розкрила питання щодо зв’язку мiкробiому шкiри з вiком людини, рацiонами харчування, станом здоров’я, щоденними косметичними засобами.

Особлива увага була придiлена iнновацiйним косметичним засобам з пробiотичними культурами, якi здатнi гармонiзувати мiкробiом шкiри людини. Студенти були зацiкавленi та задавали запитання. На лекцii були присутнi викладачi та студенти ОНАХТ у кількості 20 осiб.

Смокова Т.М.,відповідальна за роботу Інституту культури та мистецтв факультету ТТХПіПБ ОНАХТ