ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ  НА ТЕМУ: «ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ: ВИМОГИ БЕЗПЕКИ І ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ПРИ ВИКОРИСТАННІ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

30 жовтня 2020 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була проведена он-лайн лекція на тему: «Засоби індивідуального захисту: вимоги безпеки і охорони здоров’я при використанні на робочому місці» к.с.-г.н., старшого. викладача  кафедри безпеки життєдіяльності Неменущої С.М.

Будь-яка робота повинна бути безпечною, особливо там, де трудова діяльність пов’язана з ризиками для життя. Тому головним напрямком для забезпечення безпеки працюючих є оснащення їх всіма необхідними засобами захисту. Матеріал лекції-презентації допомагає розібратися серед величезного вибору засобів індивідуального захисту (ЗІЗ).

Присутні змогли дізнатись про основні види та характеристики ЗІЗ, які дозволяють захищати все тіло та окремі його частини і органи від дії небезпечних та шкідливих виробничих факторів. Студенти прийняли активну участь в обговоренні теми, наводячи власні приклади застосування ЗІЗ у їх майбутній професійній діяльності.

Лекцію відвідали студенти факультету ІТХіРГБ та викладачі кафедри безпеки життєдіяльності, загальною кількістю -10 чоловік.

Лисюк В.М., відповідальна за роботу Інституту культури і мистецтв ОНАХТ на факультеті ІТХ і РГБ