ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ПРЯНОЩІ ТА ПРИПРАВИ – ЧИ Є МІЖ НИМИ РІЗНИЦЯ?» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА І ЗЕРНОВОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

27 жовтня 2020 р. на факультеті Технології зерна і зернового бізнесу, у рамках роботи Інституту культури та мистецтв ОНАХТ, доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Толстих В.Ю. провела он-лайн лекцію на тему: «Прянощі та приправи – чи є між ними різниця?».

Прянощі і приправи здавна застосовувалися в національних кухнях багатьох країн світу. Їх отримують з рослин понад 300 ботанічних сімейств, на сьогодні відомо 150 найменувань прянощів. На лекції розглядались основні види класичних прянощів, а також які існують пряні овочі та трави. Що таке приправи і чиє різниця між ними та прянощами і спеціями. Слухачі лекції дізнались в яких країнах вирощуються певні прянощі та особливості їх застосування при приготуванні кулінарних страв.

На заході були присутні 20 учасників, студенти гр. ТЗХ-43, ТХ-107 та викладачі факультету Технології зерна і зернового бізнесу.

Відповідальна за роботу Інституту культури та мистецтв ОНАХТ на факультеті ТЗіЗБ, ас. Немченко Г.В.