ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КУРАТОРСЬКА ГОДИНА «ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ , ЯК УПРАВЛЯТИ СВОЇМ ЧАСОМ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ЕКОНОМІКИ, БІЗНЕСУ і КОНТРОЛЮ

На кураторській годині, що відбулась 27 жовтня студенти групи ФЕБ-131 (куратор Тарасова Олена Валентинівна) дізналися про те, як розпланувати свій час, щоб бути успішними та все встигати. Вчишся ти в академії, ти стикаєшся з одними і тими ж труднощами: як ефективніше спланувати свій час, щоб максимізувати свій успіх? Для початку постав собі такі питання: Чи вважаєш ти, що в твоєму житті немає рівноваги і що ти перевантажений? Ти не можеш знайти баланс між особистим життям і навчанням? Чи відчуваєш ти стрес через щільний графік навчання? Якщо відповів «так» на будь-яке з цих питань і недолік часу тебе дратує і засмучує, запам’ятай: якщо ти керуєш своїм часом ефективно, то зможеш вчитися краще, мати більше часу на все, і навіть на те, щоб спілкуватися з друзями. І це правда! Тобі більше не доведеться відчувати себе винуватим, тому що ти витратив час на себе і свої захоплення, а не на навчання.

7 порад по тайм-менеджменту: 1. Чи розумнішаю я? 2. Виконуй найважчу задачу першою. 3. Секрет твого успіху — пріоритети. 4. Знайди постійне місце  для ключів — будь успішний в навчанні і житті. 5. Приціл на успіх та усунь стресс. 6. Перестань чинити опір.  7. Попрощайся з жалем до себе.

Старший куратор факультету Економіки, бізнесу і контролю Гриньків О. В.