В Одеській національній академії харчових технологій на факультеті Економіки, бізнесу і контролю, 26 жовтня куратором Тарасовою Оленою Валентинівною, (ФЕБ-131), була проведена кураторська година, присвячена Дню працівника харчової промисловості.
18 жовтня, в Україні відзначають День працівника харчової промисловості. Це свято стосується всіх працівників, завдяки яким на полицях наших супермаркетів є неймовірне розмаїття продуктів та напоїв.
День працівників харчової промисловості – свято з великою історією. Запроваджене воно було ще у 1966 році.В Україні це свято щорічно відзначається відповідно до указу президента України від 8 серпня 1995 року. Вшанування праці харчовиків відбувається у третю неділю жовтня. Таким чином, цьогоріч воно припало на 18 жовтня.Тож, сьогодні всі вітання лунають на адресу тих, хто годує нашу державу, виготовляє якісні продукти й робить життя українців смачнішим.Для вас, трударі харчопрому.