ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ФАЛЬСИФІКАЦІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І ПРОДОВОЛЬЧОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

21 жовтня 2020 року на факультеті технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була проведена онлайн – лекція доц. Малинки О.В., викладача кафедри харчової хімії та експертизи на тему:

«Ідентифікація та фальсифікація харчових продуктів»

На лекції було надано визначення поняття фальсифікації, її історія,  розглянуто види фальсифікації, їх характерні ознаки для різних груп продовольчих товарів, засоби викриття фальсифікованої продукції під час проведення харчової експертизи, сучасні законодавчі акти, які прийняті урядом України з метою запобігання процесу фальсифікації харчової продукції.

Слухачами були студенти факультету технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу та викладачі ОНАХТ. Кількість присутніх на заході –  38 учасників.

Смокова Т.М., відповідальний по Інституту культури та мистецтв факультету ТТХПіПБ ОНАХТ