ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КУРАТОРСЬКА ГОДИНА, ПРИСВЯЧЕНА ВИБОРАМ -25 ЖОВТНЯ НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Кураторами факультету Інноваційних технологій харчування та ресторанно-готельного бізнесу проведені аудиторні та дистанційні кураторські години зі студентськими групами спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

25 жовтня, в Україні відбудуться чергові й перші місцеві вибори, одночасно. Під черговими виборами мається на увазі традиційне голосування за кандидатів у мери, голів сільських і селищних рад, під першим – те, що українці вперше обиратимуть депутатів до рад усіх рівнів від громад. Наші куратори провели кураторську годину зі студентами  та розібрали як проходять вибори , кто може балотуватися , розібрали новий бланк для голосування тощо з рекомендованої презентації о «Вибори».

Роботу проведено із використанням рекомендованої презентації «Про вибори». Розглянули ключові моменти щодо голосування, а також о важливості прийти на виборчі ділянки та проголосувати за обраних кандидатів. 

Група ГРС-102, куратор – асистент . Савенко А.А.

Група ГРС-103, куратор – асистент . Жовтяк К.О.

Група ГРС-201, куратор –  к.т.н. Тітомир Л.А.

Група ГРС-202, куратор – доц. Шепель М.Є.

Група ГРС-203, куратор –  ст. викладач  Сахарова  З.М.

Група ГРС-301, куратор – доц. Федосова К.С.

Група ГРС-302, куратор – доц. Харенко Д.О.

Ст. куратор ф-ту ІТХіРГБ зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»      Савенко А.А.