ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КУРАТОРСЬКА ГОДИНА ПРИСВЯЧЕНА ВИБОРАМ – 25 ЖОВТНя  на ФАКУЛЬТЕТі ЕКОНОМІКИ, БІЗНЕСУ І КОНТРОЛЮ

В Одеській національній академії харчових технологій на факультеті економіки, бізнесу і контролю протягом 20-25 жовтня 2020 року в усіх академічних групах 1-3 курсів проведено  кураторську годину, присвячену  Виборам -25 жовтня.

 25 жовтня, в Україні відбудуться чергові й перші місцеві вибори.  Під черговими виборами мається на увазі традиційне голосування за кандидатів у мери, голів сільських і селищних рад, під першим – те, що українці вперше обиратимуть депутатів до рад усіх рівнів від громад. Перші вибори відбудуться в 1439 об’єднаних територіальних громадах –  українці обиратимуть депутатів сільських, селищних, міських рад, а також сільських, селищних, міських голів. Зважаючи на укрупнення районів в Україні (замість 490 стало 136) перші вибори відбудуться також у 119 райрадах. З їхнім списком можна ознайомитися в додатку до постанови Центральної виборчої комісії від 14 серпня № 176.

Чергові вибори відбудуться в усіх 24 областях України, і обиратимуть на них депутатів місцевих рад та сільських, селищних, а також міських голів. Вибори міських голів (мерів) відбуватимуться за мажоритарною виборчою системою абсолютної більшості. Таким чином, у населених пунктах з понад 75 тис. жителів обраним міським головою буде вважатися кандидат, який набере 50% голосів і більше.

Якщо жоден претендент на крісло градоначальника не набере половини й понад половину голосів, то можливе проведення другого туру. До нього пройде двоє кандидатів, які отримали найвищу підтримку виборців у першому турі.

Група ФЕБ-201  (куратор Крупіна С. В.)

Групи  ФЕБ -132С; ФЕБ – 233С (куратор Головаченко Л. М. )

Група ФЕБ-231 (куратор Стасюкова К. В.)

Група ФЕБ -131  (куратор Тарасова О. В.)

Група ФЕБ – 202  (куратор Дерменжі Д. Ф.)

Старший куратор факультету Економіки, бізнесу і контролю Гриньків О. В.