ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КУРАТОРСЬКА ГОДИНА, ПРИСВЯЧЕНА ДНЮ ХАРЧОВИКА НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ

В Одеській національній академії харчових технологій на факультеті технології вина та туристичного бізнесу  19-20 жовтня  кураторами Сугаченко Т.С., Береговою О.М., Ляпіною О.В. була проведена кураторська година, присвячена Дню працівника харчової промисловості.

Вперше професійне свято День харчовика з’явилося у минулому столітті. День працівника харчової промисловості святкують в третій декаді жовтня. В цьому році воно відзначається 18 жовтня. Це свято всіх працівників, завдяки яким на полицях супермаркетів є неймовірне розмаїття продуктів харчування та напоїв.

Куратори щиро привітали майбутніх висококласних фахівців із професійним святом.

Групи ТК-26, ПВ-22, ПВ-30, куратори Берегова О.М., Ляпіна О.В.

Група ТВКП-21, куратор Сугаченко Т.С.

Старший куратор факультета ТВтаТБ                                           Берегова О.М.