ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ  НА ТЕМУ: «КОРИСНІ ЛАЙФХАКИ, ЯК ВІДКРИТИ РЕСТОРАН»  НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

16 жовтня 2020 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була проведена он-лайн лекція на тему: «Корисні лайфхаки, як відкрити ресторан», яку провів засновник і  власник консалтингового бюро  “Open Rest” та  “Odessa barmen school” Дмитро Кузнєцов ( організатори – к.т.н., доц. Федосова К.С.,  к.т.н., доц. Саламатіна С.Є.).

Не секрет, що частина молоді, працюючої у вільний від навчання час у закладах ресторанного господарства, мріє відкрити власний заклад – паб, піцерію чи маленьку затишну кав’ярню  або в майбутньому навіть ресторан. А для студентів нашої академії такі мрії цілком обґрунтовані, так як вони отримують всі необхідні знання для цього. Практичну допомогу їм надають також поради фахівців в цій галузі. Тому дуже цікавою й пізнавальною стала лекція, яку проводив професіонал своєї справи Дмитро Кузнєцов – автор й засновник кращої барної школи південного регіону, засновник бюро KUZNETSOVEVRORESTCONSULTING, який з 1997 р. працює в ресторанній сфері.

Під час зустрічі було розглянуто важливі питання щодо відкриття закладу: передбачення ризиків, розробка концепції, відбір персоналу, залучення людей, тощо. Лектор поділився тонкощами ресторанного бізнесу із покроковою інструкцією. Матеріал лекції був цікавим не тільки для майбутніх рестораторів, менеджерів та маркетологів, але й для всіх, хто хоче дізнатись, що собою представляє ресторан зсередини.

На лекції були присутні – 27 чоловік. Серед них студенти факультетів ІТХіРГБ, ММіЛ, а також члени Ради з гуманітарної освіти та виховання ОНАХТ.

Лисюк В.М., відповідальна за роботу Інституту культури і мистецтв ОНАХТ на факультеті ІТХ і РГБ