ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «АЛЬТЕРНАТИВНЕ ВИКОРИСТАННЯ СИЛОСІВ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА І ЗЕРНОВОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

5 жовтня 2020 року на факультеті Технології зерна і зернового бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, у рамках роботи Інституту культури та мистецтв, доцентом кафедри технології зберігання зерна Бортою А.В. в он-лайн режимі була прочитана лекція на тему: «Альтернативне використання силосів».

Термін експлуатації будь-яких будівель і споруд обмежений і приходить час, коли використовувати їх за призначенням не можна. Присутні дізналися, що силоси, в яких у минулому зберігали зерно, сьогодні перебудовані у гуртожитки для студентів, готельні комплекси та кемпінги, дуже дорогі апартаменти, які користуються популярністю. Силоси перетворюють у витвори мистецтва і влаштовують чудові світлові шоу на елеваторі.

На лекції були присутні бакалаври ІІІ-го курсу, магістри І-го курсу (факультет ТЗіЗБ) та викладачі кафедри. Загальна кількість учасників – 10 осіб.

Відповідальна за Інститут культури та мистецтв  на факультеті ТЗіЗБ,  ас. Немченко Г.В.