ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЄДИНА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА НА ТЕМУ: «24 СЕРПНЯ – ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ» НА ФАКУЛЬТЕТІ  КОМП`ЮТЕРНОЇ  ІНЖЕНЕРІЇ, ПРОГРАМУВАННЯ ТА КІБЕРЗАХИСТУ

В Одеській національній академії  харчових технологій  на факультеті  Комп`ютерної  інженерії, програмування та кіберзахисту  протягом перших трьох тижнів вересня були проведені кураторські години для студентів на тему « День незалежності України – 29 річниця».

    У 2020 році Україна відзначає  29 років з дня проголошення незалежності. Традиційно це свято відзначають 24 серпня. Україна здобула незалежність у 1991 році. Вперше свято відзначили 16 липня через дату прийняття Верховною Радою УРСР Декларації про держсуверенітет України в 1990 році. Через рік Верховна Рада УРСР прийняла Акт проголошення незалежності України, і свято перенесли на 24 серпня.

     Під час проведення кураторських годин було розглянуто основні етапи розвитку української державності та доленосні для сучасної України події 1991 року. Студенти з неабияким зацікавленням слухали про події 29-річної давнини, висловлювали власну точку зору відносно сучасного стану і тенденцій розвитку  України.

Слушна Н.В. 521 гр., Жуковецька С.Л., 522 гр.

Снігур Т.С. 331,332 гр.

Бобрикова І.С., 533б

Барабаш Т.М., 533а

Владімірова В.Б. 333 гр.

Старший куратор ФКІП та К    Захлевська Т.В.