ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ПРОВЕДЕННЯ ЄДИНИХ КУРАТОРСЬКИХ ГОДИН «29 РІЧЧЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ»  ТА  «ДЕНЬ ЗНАНЬ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ І ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ПРОДОВОЛЬЧОГО БІЗНЕСУ

В період з 4 по 25 вересня 2020 року  на факультеті технології і товарознавства харчових продуктів та продовольчого бізнесу, Одеської національної академії харчових технологій  були проведені єдині кураторські години на тему: «29-річчя Незалежності України» , «День знань».

До Дня Незалежності України  Під час проведення кураторської години куратори розповіли про історичні події, у результаті яких виникла незалежна Україна та основні етапи розвитку Країни за 28 років. Відбулося обговорення із студентами історичних подій від моменту отримання незалежності 24.08.1991 р. до сьогодення.

 «День знань» Під час проведення кураторської години (з 15 по 24 вересня) кураторами 1-го курсу були розглянути такі питання: інструктажі з техніки безпеки та профілактики короновірусу, розклад занять, графік проведення кураторських годин, перелік і склад заліків та іспитів на 1 семестр навчального року. Отже, з гарним настроєм і позитивним зарядом енергії, яких повинно вистачити на весь навчальний рік, студенти вирушили у новий етап свого життєвого шляху, залишаючи по заду хвилюючі моменти випускних екзаменів, зовнішнього незалежного оцінювання та вступу до Академії!

ТМ-11, куратор Кушніренко Н.М.

ТМ-12, куратор  Солецька Г.

ТМ-15, куратор Вікуль С.І.

ТТП -14, куратор Трубнікова А.А.

ТМ-21, куратор Скріпниченко Д.М

ТМ-22, куратор Агунова Л.В.

ФПБ -26,  куратор Криницька О.В.

ТМ-25,  куратор Антіпіна О.О.

ТМ-30, куратор  Манолі Т.А.

ТМ-35, куратор Малинка О.В.

ТМ-31,  куратор Шлапак Г.В.

ТМ-33, ТМ-34 куратор Котляр Е .

ТМ-32,  куратор Шлапак Г.В.

ФПБ -36,  куратор Павленко Г.М.

Старший  куратор факультету ТтаТХПіПБ                                Вікуль С.І.