ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ЯК ПРАВИЛЬНО ГОДУВАТИ ДОМАШНІХ УЛЮБЛЕНЦІВ: СОБАКУ І КІШКУ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА І ЗЕРНОВОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

18 вересня 2020 року на факультеті Технології зерна і зернового бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, у рамках роботи Інституту культури і мистецтв, доцентом кафедри технології комбікормів і біопалива Бордун Т.В. в он-лайн режимі була прочитана лекція на тему: «Як правильно годувати домашніх улюбленців: собаку і кішку».

На сьогоднішній день в розпорядженні господарів домашніх тварин є широкий асортимент готових кормів, що дозволяє їм зробити правильний вибір відповідного режиму годівлі їх улюбленців. При використанні готових кормів процес годівлі собак і котів у будь-який період їх життя значно спрощується. Готові корми в поєднанні з правильно обраним режимом годівлі зміцнюють здоров’я тварини, а також відповідають її уподобанням відносно смакових якостей та очікуванням господаря відносно ціни і зручності приготування. Ретельний нагляд за зовнішнім виглядом та поведінкою тварини дозволяють встановити правильний раціон для свого улюбленця і визначити його уподобання до того чи іншого виду корму.

Загальна кількість учасників – 15 осіб.

Відповідальна за Інститут культури та мистецтв на факультеті ТЗіЗБ,  ас. Немченко Г.В.