ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «СУЧАСНИЙ СТАН, ОСНОВНІ ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ РИБНОЇ ГАЛУЗІ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І ПРОДОВОЛЬЧОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

15 вересня 2020 року на факультеті технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу в Одеській національній Академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була проведена лекція доцентом Паламарчук Анною Станіславівною на тему «Сучасний стан, основні проблеми та перспективи розвитку рибної галузі».

Лектором було розглянуто сучасний стан, особливості та тенденції розвитку рибопереробної галузі України, основні тенденції виробництва і споживання риби та рибної продукції в Україні, основні проблемні моменти функціонування рибопереробних підприємств України.

Слухачами лекції були студенти груп ТР-30, ТР-40, викладачі кафедр технології м´яса, риби і морепродуктів Кушніренко Н.М., к.т.н. доц., біоінженерії і води – Мірошніченко О.М., к.т.н. доц.,  процесів, обладнання та енергетичного менеджменту – Хомічук В.А. к.т.н. доц.

Слухачам розкрито перспективи подальшого розвитку підприємств галузі та заходи для досягнення необхідного результату. Загальна кількість присутніх – 12 учасників.

Студенти приймали активну участь у лекції, задавали питання, на які отримували розгорнуті відповіді та в гарному настрої покинули аудиторію.

Смокова Т.М., відповідальний по Інституту культури та мистецтв факультету ТТХПіПБ