ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «НОВИНИ ЕКОНОМІЧНОГО ФОРУМУ ОДЕСА 5Т» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ «ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА І ЗЕРНОВОГО БІЗНЕСУ» ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

        14 вересня 2020 року на факультеті Технології зерна і зернового бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, асистентом кафедри управління бізнесом Немченко Г.В. в он-лайн режимі була прочитана лекція на тему: «Новини економічного форуму Одеса 5Т». Слухачами були студенти групи МТЕ-11 у кількості 10 учасників.

          ODESA 5T проходить вже в п’ятий раз і щороку відзначається величезний інтерес до нашого Форуму від партнерів, власників бізнесу, закордонних експертів, інвестиційних компаній, представників муніципалітетів міст і адміністративного апарату. Це свідчить про те, що ODESA 5T — високоефективна платформа для презентацій бізнесу, пошуку нових можливостей, інвестиційних проектів, знайомства з потенціалом Одеси і її ринком. Розшифровується абревіатура 5Т як технології, торгівля, туризм, траст і транспорт. В цьому році запропонували 6 букву – таланти.

Немченко Г.В., відповідальна за роботу Інституту культури та мистецтв факультету ТЗіЗБ