ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЗВІТ З ПРОВЕДЕННЯ ІНСТРУКТАЖІВ  З БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ПІД ЧАС ЛІТНІХ КАНІКУЛ НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Наприкінці травня в ОНАХТ куратори факультету ІТХіРГБ зі спеціальності 181 «Харчові технології» провели інструктажі з безпеки життєдіяльності під час літніх канікул .

Були розглянути основні небезпечні фактори та питання, які викладені в Інструкції №1/12 : профілактика ОРВІ та COVID -19, порушення правил дорожнього руху; порушення правил електробезпеки; порушення правил особистої гігієни та охорони здоров’я; сонячні опіки і сонячні теплові удари; укуси комах; порушення правил поведінки у воді; самостійні походи в ліс,гори; тривале перебування біля комп’ютера; вживання лікарських препаратів без призначення лікаря: паління, вживання алкогольних напоїв.

Інструктаж прослухали студенти гр. ТЛ-106, ТХ-107, ТХ-108, ТЛ-206, ТХ-208 ТХ-211с, ТХ – 207, ТХ-310с, ТХ-307, ТЛ-307

Група ТХ-307 куратор доц. Калугіна І.М.

Група ТЛ-307 куратор ст.викл. Лазаренко Н.А.

Група ТЛ-206 куратор доц. Козонова Ю.О..

Група ТХ-310с та ТХ-211с куратор доц. Дідух Г.В

Група ТХ-208 куратор доц. Колесніченко С.Л.

Група ТЛ-106 та ТХ- 107 куратор доц. Атанасова В.В

Група ТХ-108-куратор Голінська Я.А.

Група ТХ-207 куратор ас. Поплавська С.А.

Ст.куратор зі  спеціальності 181 «Харчові технології»        А.В. Жмудь.