Наприкінці травня в ОНАХТ куратори факультету ІТХіРГБ зі спеціальності 181 «Харчові технології» провели інструктажі з безпеки життєдіяльності під час літніх канікул .
Були розглянути основні небезпечні фактори та питання, які викладені в Інструкції №1/12 : профілактика ОРВІ та COVID -19, порушення правил дорожнього руху; порушення правил електробезпеки; порушення правил особистої гігієни та охорони здоров’я; сонячні опіки і сонячні теплові удари; укуси комах; порушення правил поведінки у воді; самостійні походи в ліс,гори; тривале перебування біля комп’ютера; вживання лікарських препаратів без призначення лікаря: паління, вживання алкогольних напоїв.
Інструктаж прослухали студенти гр. ТЛ-106, ТХ-107, ТХ-108, ТЛ-206, ТХ-208 ТХ-211с, ТХ – 207, ТХ-310с, ТХ-307, ТЛ-307