ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ПОДОРОЖ У СВІТ КАВИ: ІЗ ЕФІОПІЇ З ЛЮБОВЮ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА І ЗЕРНОВОГО БІЗНЕСУ

ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

28 травня 2020 року на факультеті Технології зерна та зернового бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, за планом роботи Інституту культури та мистецтв, доцентом кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів була прочитана онлайн лекція на тему:       «Подорож у світ кави: із Ефіопії з любов’ю».

На конференцію були запрошені студенти третього курсу гр. ТЗХ-33 з їх куратором Хвостенко К.В. Слухачі дізналися про різновиди та особливі відзнаки сортів кавових зерен, ознайомились з технологіями їх збору та обробки. Особливу увагу привернула інформація про альтернативні методи заварювання кави, а також вплив ступеню обсмажування та помелу кавових зерен на якість улюблених напоїв.

На лекції були присутні студенти та викладачі ОНАХТ у кількості – 42 учасники.

Відповідальна за роботу Інституту культури та мистецтв ОНАХТ на факультеті ТЗіЗБ ас. Немченко Г.В.