28 травня 2020 року на факультеті Технології зерна та зернового бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, за планом роботи Інституту культури та мистецтв, доцентом кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів була прочитана онлайн лекція на тему: «Подорож у світ кави: із Ефіопії з любов’ю».
На конференцію були запрошені студенти третього курсу гр. ТЗХ-33 з їх куратором Хвостенко К.В. Слухачі дізналися про різновиди та особливі відзнаки сортів кавових зерен, ознайомились з технологіями їх збору та обробки. Особливу увагу привернула інформація про альтернативні методи заварювання кави, а також вплив ступеню обсмажування та помелу кавових зерен на якість улюблених напоїв.
На лекції були присутні студенти та викладачі ОНАХТ у кількості – 42 учасники.