ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ЗДОРОВЯ – ОСНОВА ЕФЕКТИВНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ  ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

27 травня  2020 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була проведена онлайн лекція к.с.-г.н., ст. викладача кафедри БЖД  Неменущої С.М. на тему: «Здоров’я – основа ефективної професійної діяльності».

Тема лекції присвячена життєвоважливим для кожної людини питанням професійного здоров’я. Лектор в цікавій доступній формі охарактеризувала ознаки здоров’я людини в цілому та особливості професійного здоров’я, виділила структурні компоненти та чинники, які впливають на його стан. Ця інформація є безумовно корисною й мотивуючою для вибору здорового способу життя й трудової діяльності, зміцнення професійного здоров’я, попередження виникнення та подолання синдрому професійного вигорання.

На лекції були присутні 36 чоловік: студенти факультетів ІТХіРГБ (гр.102, 103), ТТХПіПБ (гр. ФПБ-16), ММіЛ, НГтаЕ(гр. ТЗС-47) та викладачі академії.

Лисюк В.М., відповідальна за роботу Інституту  культури і мистецтв ОНАХТ на факультеті ІТХ і РГБ