ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ВПЛИВ РОЗВИТКУ ТЕХНОЛОГІЙ НА КУЛЬТУРУ СПІЛКУВАННЯ. ОН-ЛАЙН ЕТИКЕТ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОЇ ТЕХНІКИ ТА ІНЖЕНЕРНОЇ МЕХАНІКИ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

27 травня 2020 року на факультетах НТТ та ІМтаЕБіК Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була проведена онлайн-лекція Левтринської Ю.О., к.т.н., асистента кафедри ПО та ЕМ на тему: «Вплив розвитку технологій на культуру спілкування. Он-лайн етикет».

  В ході лекції Левтринська Ю.О. розповіла про особливості спілкування у мережі Інтернет, основні правила ввічливості у месенджерах та листування електронною поштою. Підкреслено, що дуже важливо не засмічувати інформаційний простір, уникати вандалізму та агресії у спілкуванні з іншими. Дано поради, як уникнути неприємного спілкування.

        Слухачами були студенти факультету НТТ ті ІМтаЕБіК (групи ЕН 121, ГМ-30, ХМ151м, ФЕБ 101,102,131,132) та викладачі ОНАХТ. Кількість присутніх на заході – 48 учасників.

Левтринська Ю.О, відповідальна за роботу Інституту культури і мистецтв на факультеті низькотемпературної техніки та інженерної механіки ОНАХТ