ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КУРАТОРСЬКА ГОДИНА, ПРИСВЯЧЕНА ДНЮ ПАМЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ ТА ДНЮ ПЕРЕМОГИ НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Кураторами факультету Інноваційних технологій харчування та ресторанно-готельного бізнесу проведені дистанційні кураторські години зі студентськими групами спеціальності «Готельно-ресторанна справа», присвячені пам’ятним датам 8 та 9 Травня.

День пам’яті та примирення та День перемоги символізує не тріумф переможців над переможеними, а має бути нагадуванням про страшну катастрофу і застереженням, що не можна розв’язувати складні міжнародні проблеми збройним шляхом, ультиматумами, агресією, анексією. Вона скінчилася і найважливішим її підсумком має бути не перемога, а мир.

Більшість кураторів підготувались та провели роботу індивідуально. Надані цікаві матеріали та обговорені нові питання за даною темою.

Група ГРС-101, куратор – ст. викл. Кожевнікова В.О.

Група ГРС-102, куратор – доц. Шепель М.Є.

Група ГРС-201, куратор – доц. Федосова К.С.

Група ГРС-202, куратор – доц. Харенко Д.О.

Група ГРС-203, куратор – Коротич О.М.

Група ГРС-302, куратор – доц. Кравчук Т.В.

Роботу проведено із використанням презентацій. Розглянули ключові події війни, участь українців у бойових діях та статистичні дані втрат. Також обговорили тему відношення до героїв війни в умовах сьогодення та безмежної вдячності захисникам миру.

Ст. куратор ф-ту ІТХіРГБ зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»  Коротич О.М.