ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ОСОБИСТИЙ БРЕНД, СТВОРЕННЯ ТА ЗАХИСТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ» НА ФАКУЛЬТЕТЫ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОЇ ТЕХНІКИ ТА ІНЖЕНЕРНОЇ МЕХАНІКИ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

21 травня 2020 року на факультетах НТТ та ІМ та ЕБіК Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була проведена онлайн-лекція Дружкової І.С., к.і.н., доцента кафедри СФіП на тему:«Особистий бренд, створення та захист інтелектуальної власності».

       В ході лекції Дружкова І.С. розповіла про особливості поширення інформації у сучасному світі та методи захисту результатів своєї роботи при вивантаженні у відкритий доступ. Учасники лекції познайомилися з особливостями законодавства, способами захисту своїх авторських прав та інформації.

        Слухачами були студенти факультету НТТтаІМ, ЕБіК (групи ЕН 121, ГМ-30, ХМ151м, ФЕБ 101,102,131,132) та викладачі ОНАХТ. Кількість присутніх на заході – 25 учасників.

Левтринська Ю.О, відповідальна за роботу Інституту культури і мистецтв на факультеті низькотемпературної техніки та інженерної механіки ОНАХТ