ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЄДИНІ  КУРАТОРСЬКІ ГОДИНИ НА ТЕМИ: «ДЕНЬ СОБОРНОСТІ І  СВОБОДИ УКРАЇНИ» ТА «ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ, ВШАНУВАННЯ ПОДВИГУ УЧАСНИКІВ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ» НА ФАКУЛЬТЕТІ  ЕКОНОМІКИ,  БІЗНЕСУ І КОНТРОЛЮ  ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

В період з 03 по 11 березня 2020 року  на факультеті Економіки, бізнесу і контролю Одеської національної академії харчових технологій,  були  проведені едині   кураторські  години, на теми: «День Соборності і Свободи України» та «День Героїв Небесної сотні, вшанування подвигу  учасників Революції  гідності».  У заходах  прийняли участь  академічні групи факультету.

22 січня Україна святкувала  День соборності – більше ста років тому, у 1919 році, було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР).
Соборність землі України – духовне єднання всіх територій, які історично належали нашому народові, єдність і цілісність загальної території України, недоторканність її кордонів. Соборність української державності означає, що Україна має свою єдину національну державу, яку створює сам народ, як вільну, суверенну, демократичну, правову і соціальну.

 20 лютого ми відзначаємо другу річницю з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності, пік розстрілів Героїв Небесної Сотні. Цей день назавжди увійде в історію України як символ жертовності, патріотизму та героїзму і вкотре підтвердить тезу про те, що в найкритичніший та найважчий період нашої історії знайдуться герої, які своєю жертовністю дозволять будувати нам майбутнє.  Слава Героям Небесної Сотні, слава українським воїнам, які з гідністю та честю виконують свій святий обов’язок захисту нашої Батьківщини. Будьмо гідні своїх героїв, які віддали свої життя за нашу свободу та право на вільний розвиток.

ФЕБ – 101  (куратор  Крупіна С. В.)

ФЕБ – 102 (куратор Дерменжі Д. Ф.)

ФЕБ – 131; 132  (куратор Стасюкова К.В.)

ФЕБ -132С; 133С (  куратор Євтушевська О. О.)

ФЕБ – 201  ( куратор Татарік Е. П.)

ФЕБ – 231 (куратор  Ощепков  О. П.)

ФЕБ – 301; 102С (куратор Яблонська Н. В.)

ФЕБ – 331 (куратор Головаченко Л. М.)

ФЕБ – 233С (куратор Скляр Л. Б. )

Гриньків О. В., старший куратор  факультету Економіки, бізнесу і контролю