ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КУРАТОРСЬКА ГОДИНА НА ТЕМУ: «ДЕНЬ СОБОРНОСТІ» ТА «20 ЛЮТОГО – ДЕНЬ ПАМЯТІ НЕБЕСНОЇ СОТНІ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

На початку березня 2020 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу зі спеціальності 181 «Харчові технології» Одеської національної академії харчових технологій були проведені кураторські години на тему: «День Соборності» та «День пам´яті Небесної сотні». В 1919 році відбулося проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, а в 2014 році указом Президента свято було встановлено як День Соборності України. В лютому українці вшановують гідний подвиг Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

04.03.20 р куратор групи ТЛ-206, доц. Козонова Ю.О.

05.03.2020 гр.ТХ-310с та ТХ-211с. Куратор доцент кафедри ТР і ОХ Дідух Г.В.

11.03.2020 р. гр. ТХ-107 куратор доц. Атанасова В.В.

10.03.2020 р. гр. ТЛ-106 та ТЛ-206с куратор доц. Атанасова В.В.

11.03.20 р. група ТЛ-307 куратор ст.викл. Лазаренко Н.А.

10.03.20 р. група ТХ-307 куратор доцент Калугіна І.М.

Ст.куратор факультету ІТХ та ГРБ зі  спеціальності 181 «Харчові технології»                             А.В. Жмудь