ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЄДИНА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА НА ТЕМУ: «21 ЛИСТОПАДА – ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ» НА ФАКУЛЬТЕТі ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ

В Одеській національній академії харчових технологій на факультеті технології вина та туристичного бізнесу протягом 18 листопада – 6 грудня 2019 року кураторами груп була проведена єдина кураторська година на тему: «21 листопада – День гідності та свободи».  

Куратори зі студентами обговорювали те, що 21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). Цей день є наступником свята Дня Свободи, що відзначалося 22 листопада на честь Помаранчевої революції у 2005 – 2011 роках. Метою запровадження пам’ятної дати стало донесення до майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Традиційно цього дня люди поминають загиблих під час Революції Переваги, приносять квіти і лампадки до пам’ятних місць, організовують виставки та акції.

Обраний українським народом шлях хоч і важкий, але незворотний – події, які почалися біля монументу Незалежності ввечері 21 листопада 2013 року, тривають і досі. Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків!

Групи ПВ-12, ТК-16 куратор Берегова О.М.

гр. ТВКП-32, куратор Берегова О.М.

гр. ПВ-20, куратор Ляпіна О.В.

Група ТВ-11, куратор Сугаченко Т.С.

Група БІО-39, куратор Нікітчіна Т.І.

Групи МТ-13, Тс-3, Тс-34, куратор Гілко О.К.

Група ТВКП-31, куратор Швець Н.О.

Групи Т-14, ГТ-15, куратор Воскресенська О.В.

Групи БІО-18, БІО-19, куратор Воловик Т.М.

Група БІО-29, куратор Ільєва О.С.

Група МТ-23, куратор Крупіца І.В.

Групи Т-305, Т-306, куратор Ліганенко М.Г.

Cтарший куратор факультета ТВтаТБ                                 Берегова О.М.