ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КРУГЛИЙ СТІЛ, ПРИСВЯЧЕНИЙ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ БОРОТЬБИ З КОРУПЦІЄЮ

         9 грудня 2019 року в 13.00 в аудиторії А-311 відбувся традиційний круглий стіл, присвячений Міжнародному дню боротьби з корупцією.

         У заході прийняли участь: проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, соціальних питань, оздоровлення і спорту О.М. Кананихіна, начальник відділу організаційно-виховної роботи Т.М. Турпурова, завідувач кафедри соціології, філософії і права, Голова ради з гуманітарної освіти і виховної роботи А.О. Соловей, голова служби безпеки ОНАХТ Ю.Д. Чумаченко, завідувач відділом аспірантури і докторантури О.О. Лівенцова, голова Центру міжнародної освіти С.М. Тодорова, керівник відділу з питань запобігання та виявлення корупції Г.А. Шевченко, студентський ректор академії  Лісник В., члени студентської ради академії.

Студенти В. Козадаєва, О. Іванов, П. Коваль, В. Кирилова, В. Новикова, С. Комарова, К. Манженко та аспіранти М. Нападовська, Н. Похлєбіна, В. Геврик, В. Мініна, Т. Федорова  у ході круглого  столу ретельно дослідили причини та наслідки корупційних вчинків для сьогодення та майбутнього України.

         Наша мета єдина: нульова толерантність до корупції!