ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

Кураторські години на факультеті менеджменту, маркетингу та логістики на різні вподобання.

          Кураторами факультету менеджменту, маркетингу і логістики постійно проводяться кураторські часи зі студентами на різні теми.

         Куратором групи ЕМ-291 Статєвою М.С. в листопаді місяці 2019 року була проведена кураторська година на тему: «Бізнес в нашому житті» з групою студентів зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», де вони розглянули питання своєї майбутньої професії.

         Впевнені в тому, що спеціальність дасть в майбутньому можливість спрогнозувати попит, створювати підприємства малого та середнього бізнесу,  оцінювати якість товарів, керувати  підприємством у виробничій сфері, торгівлі та у сфері послуг.

 

  

Куратором групи ЕМ-174 Пурцхванідзе О.В. 28 листопада 2019 року проведена кураторська година на тему: « Чи готові ми до сесії ?» з групою студентів зі спеціальності 074 «Менеджмент». Де розглядалися різні учбові питання з метою успішної здачі сесії.

         Куратор групи ЕМ-181 Лозовська Г.М. разом зі студентами першого курсу зв спеціальності 075 «Маркетинг» кафедри маркетингу, підприємництва і торгівлі факультету менеджменту, маркетингу і логістики 29 листопада 2019 завітали до Одеського українського театру, що знаходиться за адресою: м.Одеса, вул.Пастера 15.

         Студенти залишаються щасливі. Розуміють, що вони обрали правильний шлях, що втупили навчатися до Одеської національної академії харчових технологій.

  

Старший куратор факультету ММіЛ
О.В.Євтушок