ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

«ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ» та «ДЕНЬ ПАМЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ»
НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»
ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ
АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

В період з 21 по 29листопада 2019 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу зі спеціальності 181 «Харчові технології» Одеської національної академії харчових технологій були проведені кураторські години на тему: «День гідності та свободи» та «День пам’яті жертв голодомору». Студенти згадали разом з кураторами Голодомор 1932—1933 років в Україні під час якого український народ втратив близько 3,2 мільйони осіб.

 21 листопада, рівно шість років тому люди вийшли на вулиці, щоб висловити свою позицію щодо дружби з Євросоюзом. Після рішення уряду про призупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію України з ЄС українці зібралися на майданах. 21 листопада в Україні відзначають як День Гідності та Свободи, адже саме в цей день шість років тому розпочалася Революція, яка переродила українську націю.

Група ТХ-307 куратор Калугіна І.М. 22.11.19

Група ТЛ-309 куратор Лазаренко Н.А. 22.11.19

 

22.11.19 група ТХ-108 Куратор Голінська Я. А.

21.11.2019 та 23.11.2019  групи ТХ-310с та ТХ-211 куратор груп  Дідух Г.В.

 

 

26.11.2019 група ТЛ-106 куратор групи –Атанасова В.В.

25.11.19  група ТХ-107 куратор Атанасова В.В.

 

28.11.2019 група ТЛ-206 куратор групи –Козонова Ю.О.

29.11.19  група ТХ-208 куратор Колесніченко С.Л.

 

29.11.2019 група ТХ-209 куратор групи –Землякова О.В.

29.11.19  група ТХ-207 куратор Поплавська  С.О.

Ст.куратор зі  спеціальності 181 «Харчові технології»
А.В. Жмудь