«ЗЕРНОВІ СУПЕРФУДИ»
НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА І ЗЕРНОВОГО БІЗНЕСУ
ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
14 листопада 2019 року для студентів факультету Технології зерна і зернового бізнесу, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, було проведено лекцію доцентом кафедри технології зберігання зерна Валевською Л.О. та старшим викладачем Соколовською О.Г. на тему: “Зернові суперфуди”.
На лекції були розглянуті актуальні питання: що таке суперфуди, які продукти до них відносяться, їх поживні властивості і перспективи виробництва в Україні.
Слухачами лекції були студенти груп ТЗХ-11 і ТЗХ-41б. Також були присутні викладачі кафедри ТЗЗ – проф. Станкевич Г.М., доц. Овсянникова Л.К., Дмитренко Л.Д., Кац А.К., Борта А.В., асп. Василів С.В.
Немченко Г.В.
відповідальний по Інституту культури та мистецтв факультету ТЗіЗБ