ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЄДИНА  КУРАТОРСЬКА ГОДИНА НА ТЕМИ:
«День гідності та свобоби » та « ДЕнь пам`яті жертв Голодомору»
НА ФАКУЛЬТЕТІ  ЕКОНОМІКИ,  БІЗНЕСУ І КОНТРОЛЮ
ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

 В період з 18  по 21 листопада  2019 року  на факультеті Економіки, бізнесу і контролю Одеської національної академії харчових технологій,  були  проведені загальноакадемічні   кураторські  години, на теми: «День гідності та свободи» та «День пам’яті жертв  Голодомору».  У заходах  прийняли участь  академічні групи факультету.

 21 листопада, українці відзначають одне з нових знакових свят у новітній історії України – День Гідності та Свободи. Свято відзначається згідно з Указом Президента № 872 від 13 листопада 2014 року «з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору…».

День па́м’яті жертв голодомо́рів — щорічний національний пам’ятний день в Україні, що припадає на четверту суботу листопада. Традиційно в цей день громадяни відвідують поминальне богослужіння і покладають символічні горщики з зерном та свічками до пам’ятників жертвам голодоморів в Україні. О 16.00 год. оголошується загальнонаціональна хвилина мовчання, після чого по всій Україні відбувається акція «Запали свічку», в рамках якої всі охочі несуть свічки до пам’ятників жертвам. В акції також можна взяти участь, запаливши свічку в своєму вікні.

ФЕБ – 101  (куратор  Крупіна С. В.)

ФЕБ – 102 (куратор Дерменжі Д. Ф.)

ФЕБ – 131; 132  (куратор Стасюкова К.В.)

ФЕБ – 201  ( куратор Татарік Е. П.)

ФЕБ -132С; 133С (  куратор Євтушевська О. О.)

ФЕБ – 231 (куратор  Ощепков  О. П.)

ФЕБ – 301; 102С (куратор Яблонська Н. В.)

ФЕБ – 331 (куратор Головаченко Л. М.)

 

ФЕБ – 233С (куратор Скляр Л. Б. )

Гриньків О. В.
старший куратор  факультету
Економіки, бізнесу і контролю