ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ:
«УСЯ ПРАВДА ПРО КОВБАСУ ТА СОСИСКИ» 
НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І ПРОДОВОЛЬЧОГО БІЗНЕСУ
ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

12 листопада 2019 року на факультеті технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв ОНАХТ, на кафедрі технології м’яса, риби і морепродуктів доцентом Шлапак Г.В. була проведена досить актуальна лекція на тему: «Уся правда про ковбасу та сосиски».

Слухачами лекції були студенти груп ТМз-41, ТРз-40 ОНАХТ, ТМС-16 МТК ОНАХТ, ТТП-14 (куратор Гарбажій К.С.).

Лектор детально та професійно доповів про сучасне виробництво ковбасних виробів, тенденції розвитку та сучасні технології.

Протягом лекції обговорені новітні технологічні процеси, домішки, що використовують при виробництві ковбасних виробів, їх безпека та нешкідливість, а також «корисність» сучасної ковбаси та сосисок.

Студенти та колеги-слухачі приймали активну участь у лекції та дискусійному обговоренні, задавали питання, на які отримували розгорнуті, докладні та професійні відповіді кваліфікованого співробітника кафедри ТМРіМ Шлапак Г.В.

 Смокова Т.М.,
відповідальний по Інституту культури та мистецтв факультету ТТХПіПБ