ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

«ЄВРОПЕЙСЬКА ЛІТЕРАТУРА: ВІКТОР ГЮГО «СОБОР ПАРИЗЬКОЇ БОГОМАТЕРІ»
НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І
РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

 13 листопада 2019 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була проведена лекція-презентація «Європейська література: Віктор Гюго «Собор Паризької Богоматері» зав. кафедри іноземних мов, канд. філол. наук Зінченко О.С.

Насиченою цікавими фактами була лекція-презентація, присвячена першому історичному роману французькою мовою, найвідомішому роману Віктора Гюго «Собор Паризької Богоматері». Свого часу саме цей роман став порятунком для Собору, який на початку ХІХ століття був в огидному стані і навіть думали про його знесення. На сьогодні питання порятунку Собору після масштабної пожежі стало знов актуальним, а бажання В.Гюго надихнути любов’ю та повагою до національної архітектури не втрачає свого сенсу й для сучасного читача.

На лекції були присутні студенти факультетів ІТХ і РГБ (гр. ГРС-101, ГРМ-102 із кураторами Кожевніковою В.О. та Шепель М.Є), ММіЛ  (гр. Ем-182, куратор Значек Р.Р.) та викладачі кафедри іноземних мов. Загалом – 35 чоловік.

Лисюк В.М.
відповідальна за роботу Інституту
культури і мистецтв ОНАХТ на факультеті ІТХ і РГБ