ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Студентське життя
ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ:
«КУЛЬТУРА СПОЖИВАННЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І ПРОДОВОЛЬЧОГО БІЗНЕСУ
ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
7 листопада 2019 року в рамках роботи Інституту культури та мистецтв ОНАХТ була проведена лекція на тему: «Культура споживання рослинних олій», яку прочитав к.т.н., доцент кафедри технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики Котляр Євгеній Олександрович.
Слухачами лекції були: доц. Кручек О.А., доц. Севастьянова О.В., доц. Гарбажій К.С., студенти гр. ТМ-44 та магістри за спеціальністю «Контроль якості і безпечності харчової продукції».
Лектор висвітлив питання, які стосуються використання рослинних олій у харчуванні людини. На сьогодні надається важливе значення збільшенню частки рослинних олій, які використовують в їжу, оскільки вони мають особливу фізіологічну дію, обумовлену вмістом в їх складі незамінних поліненасичених жирних кислот, котрі сприятливо впливають на організм людини.
Студенти задавали питання, на які отримували розгорнуті відповіді.
Смокова Т.М.,
відповідальна за Інститут культури та мистецтв факультету ТТХПіПБ