ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

СТУДЕНТСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ОНАХТ, ПРИСВЯЧЕНА 75-Й РІЧНИЦІ ЗВІЛЬНЕННЯ УКРАЇНИ ВІД НАЦИСТСЬКОЇ ОКУПАЦІЇ ТА 78-Й РІЧНИЦІ ГЕРОЇЧНОЇ ОБОРОНИ ОДЕСИ В РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ

29 жовтня 2019 року у приміщенні музею-меморіалу героїчної оборони Одеси 411-ї берегової батареї відбулася студентська науково-практична конференція ОНАХТ, присвячена двом знаменним подіям в історії нашої держави та міста -78-й річниці героїчної оборони Одеси та 75-й річниці звільнення України від нацистської окупації. Конференція підготовлена викладачами кафедри соціології, філософії і права за сприяння Ради ветеранів академії і співробітників музею-меморіалу героїчної оборони Одеси 411-ї берегової батареї.

У доповідях студентів були широко представлені архівні матеріали, пов’язані з заснуванням та розвитком міста Одеси, його архітектурними, культурними пам’ятниками, життям і діяльністю відомих одеситів. Особливий інтерес у учасників конференції викликали доповіді, в яких був показаний героїзм нашого народу в роки боротьби з нацизмом.

Студенти та гості конференції познайомилися з маловідомими сторінками історії Одеської національної академії харчових технологій в роки Другої світової війни. Всі доповіді супроводжувалися демонстрацією красномовних фото і відео документів.

Учасники конференції мали можливість познайомитися з унікальними експозиціями та експонатами унікального меморіалу 411 батареї.

Завідувач кафедри соціології, філософії і права А. О. Соловей