ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

Відкрита кураторська година на тему «Регіональний туризм – проблеми та майбутнє» на ФАКУЛЬТЕТІ технології вина та туристичного бізнесу

В Одеський національний академії харчових технологій 29 жовтня 2019 року  відбулася відкрита кураторська година «Регіональний туризм – проблеми та майбутнє», проведена куратором груп Т-14 і ГТ-15 Воскресенською Оленою Володимирівною.

В ході кураторської години було розглянуто інфографіку регіонального туризму в Україні, яким чином підраховують туристичні потоки. Разом зі студентами було визначено три топових області у внутрішньому туризмі – Київська, Львівська та Одеська. Також відзначили і обговорили найбільш відвідувані туристичні місця цих міст і їх областей – церкви і собори, площі і ратуші, пішохідні вулички і архітектурні споруди, озера і заплави річок, замки і фортеці України. Студенти прийняли активну участь в обговоренні.

Зробили висновок, що перспективи регіонального туризму в руках наших студентів.

С повідомленням про історію Луцького замку виступила Витенко Маргарита, студентка 1-го курсу спеціальності «Туризм». Вона розповіла, що на звороті 200-гривневої банкноти незмінно зображувалася в’їзна вежа Луцького замку. Знамениту письменницю Лесю Українку багато що пов’язує з цим містом. Тут вона прожила деяку частину свого життя і написала перші «усвідомлені» твори; вона часто бувала в Луцькому замку і любила його.

Старший куратор академії Леонова Людмила Євгенівна у своєму заключному виступі побажала студентам розвивати регіональний туризм – адже на Україні так багато пам’ятних і красивих місць.

Старший куратор факультету ТВтаТБ О.М. Берегова, Куратор груп Т-14 і ГТ-15 Воскресенська О.В.