ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

 ЛЕКЦІЯ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ НА ТЕМУ: «ЄВРОПЕЙСЬКА ЛІТЕРАТУРА: ОСКАР УАЙЛЬД»  НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

29 жовтня 2019 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була проведена лекція- презентація «Європейська література: Оскар Уайльд» викладача кафедри іноземних мов Карпінської Л.Л.

Продовженням циклу лекцій, присвячених європейській культурі, стала лекція –презентація «Європейська література: Оскар Уайльд». Зустріч розпочалась з демонстрації фільму про видатного ірландського англомовного поета, драматурга, прозаїка 19 сторіччя Оскара Уайльда. Присутні познайомились з цікавими маловідомими фактами його біографії. Життя письменника було суцільним протистоянням офіційності, він був проти громадської думки і доводив це всією своєю творчістю.

На лекції були присутні студенти 1 курсу факультету ІТХ і РГБ в кількості 43 чол., а також зав. кафедрою іноземних мов доц. Зінченко О.С. та викладачі Безніс П.М,  Турецький  В.О., Мартіросян Г.Ю.

Лисюк В.М.,
відповідальна за роботу Інституту
культури і мистецтв ОНАХТ на факультеті ІТХ і РГБ