ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «МИСТЕЦТВО БУТИ ЗДОРОВИМ. НОВІТНІ ТРЕНДИ НА ОСНОВІ НАУКОВОГО ПІДГРУНТЯ»
НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА І ЗЕРНОВОГО БІЗНЕСУ
ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

30 жовтня 2019 року на факультеті Технології зерна і зернового бізнесу, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв, була прочитана лекція на тему: «Мистецтво бути здоровим. Новітні тренди на основі наукового підґрунтя» Соколовою Н.Ю., доцентом кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів.

        Присутніх на лекції ознайомили з основами здорового харчування, його перевагами. Було детально розібрано ті наслідки, до яких призводить надмірне захоплення вживанням так званої їжі «Fastfood». Також лектор розповіла студентам, які продукти відносяться до суперфудів та про їх аналоги у нашій місцевості.

        На лекції були присутні студенти гр. МЗХ-31а, МЗХ-31б, МЗХ-31в, МЗХ-11а, ТЗХ-11б, ТЗХ-33, які з цікавістю слухали матеріал та задавали багато питань.

  Немченко Г.В., відповідальна за роботу Інституту
культури та мистецтв факультету ТЗіЗБ