ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «СУЧАСНИЙ РІВЕНЬ БІОТЕХНОЛОГІЇ»
НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА
ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ
ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

 22 жовтня 2019 року на факультеті Технології вина та туристичного бізнесу, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була прочитана лекція на тему: «Сучасний рівень біотехнології», доцентом  кафедри біохімії, мікробіології та фізіології харчування доц. Килименчук О.О.

         Доцент Килименчук О.О. цікаво розповіла про актуальні напрямки досліджень в галузі нової спеціальності – біотехнології, за якою влітку 2019 року було здійснено перший випуск бакалаврів в ОНАХТ.

          Зустріч із студентами складалась із двох частин: спочатку студенти за допомогою презентації, яку підготував лектор, ознайомилися з сучасним рівнем біотехнології у світі та Україні. А потім була розповідь про студентські дослідження, які проводяться на кафедрі з наглядним показом результатів роботи. Студенти третього курсу продемонстрували продукт, отриманий біотехнологічним шляхом на лабораторних заняттях.

           На лекції були присутні студенти третього курсу гр. БІО-39 та студенти першого курсу гр. БІО-18, 19 разом з куратором Воловик Т.М. Студенти-першокурсники задавали багато запитань і лектору, і студентам старших курсів з приводу дослідних робіт, перспектив працевлаштування за спеціальністю. Відбулося знайомство та спілкування біотехнологів з різних курсів, куди запрошувались і студенти інших спеціальностей.

 Н.В. Доценко, доцент,
відповідальна за Інститут культури
 і мистецтв на факультеті ТВтаТБ