ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ:«СВІТ ЧАЮ: ОСОБЛИВОСТІ ВИРОЩУВАННЯ ТА ПРИГОТУВАННЯ»
ДЛЯ СТУДЕНТІВ ОДЕСЬКОГО ТЕХНІЧНОГО КОЛЕДЖУ
ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

24 жовтня 2019 року для студентів Одеського технічного коледжу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв, була прочитана лекція на тему: «Світ чаю: особливості вирощування та приготування» Толстих В.Ю., доцентом кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів.

На лекції студенти дізналися про різні види чаю та особливості їх вирощування в залежності від місцевості, відмінності технології виробництва зеленого та чорного чаю і який з них корисніший для здоров’я. Також було наведено цікаву інформацію про особливості приготування чайних напоїв.

На лекції були присутні студенти 3 та 4 курсів з викладачами, які з цікавістю слухали матеріал та задавали багато питань.

Немченко Г.В., відповідальна за роботу Інституту
культури та мистецтв факультету ТЗіЗБ