ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЄДИНА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА

НА ТЕМУ: «ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ОНАХТ»

НА ФАКУЛЬТЕТІ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОЇ ТЕХНІКИ ТА

ІНЖЕНЕРНОЇ МЕХАНІКИ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ

АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

 

В Одеській національній академії харчових технологій на факультеті низькотемпературної техніки та інженерної механіки відбулася єдина кураторська година, присвячена темі “День народження ОНАХТ”.

15 жовтня 2019 р. об 11:00 в ауд. 213 на Дворянській, 1/3 була проведена  кураторська година у групах ЕН-121, ЕН-130 та ЕН-131. Кураторську годину проводили куратори груп – доц. кафедри КПА Подмазко І.О. та доц. кафедри КТ Соколовська-Єфименко В.В.

Під час проведення кураторської години куратори груп розповіли студентам про історію Одеської національної академії харчових технологій з моменту почату її існування по сьогодення. Студенти дізнались про найвідоміших людей, які закінчили ОНАХТ та про визначних вчених, які працювали та на сьогоднішній день працюють в стінах академії. Крім того, куратори присвятили деякий час безпосередньо Інституту холоду, кріотехнологій та екоенергетики ім. В.С. Мартиновського, його історії та попереднику – Одеській державній академії холоду. Куратор Соколовська-Єфименко В.В. поділилася зі студентами спогадами про свої роки навчання в академії та розповіла декілька цікавих історій, пов’язаних з одним з мастодонтів холодильної науки та й науки взагалом –   В.С. Мартиновським.


18 жовтня 2019 р. об 11:00 в холі ОНАХТ на Канатній, 112 приймали участь у святкуванні дня народження академії студенти групи М-10 та М-30 під керівництвом куратора групи М-10 доц. кафедри ФіМ Ліщенко Н.В.

Подмазко І.О., доц., старший куратор факультету НТтаІМ ОНАХТ